top of page

Meet The trainer

Meesterschap in beïnvloeding begint hier

Onze missie en visie.

Onze missie is het doorbreken van de beperkingen van traditionele gedragsverandering en het omarmen van een ongekend terrein, waar grenzen vervagen en nieuwe mogelijkheden zich ontvouwen.

Kunst van beïnvloeden: Penthouse trainingen

Onze missie

Te midden van deze evolutie in de wetenschap streven wij ernaar geheime technieken te onthullen en openbaar te maken voor een breder publiek. Ons doel is om ethische gedragsbeïnvloeding te integreren in het Nederlandse bedrijfsleven. We geloven dat de kracht van beïnvloeding in ieders handen moet liggen, en door verouderde praktijken te ontkrachten, willen we een nieuwe norm stellen. 

High-end sales coaching: Verhoog uw succes in strategische deals

Onze visie

 We geloven in het belang van het delen van kennis om niet alleen onszelf te versterken, maar ook anderen te beschermen tegen misbruik. Onze visie omvat een toekomst waarin transparantie, ethiek en verantwoordelijkheid de kern vormen van gedragsbeïnvloeding, zodat we niet alleen kunnen beïnvloeden, maar ook weerstand kunnen bieden tegen duistere intenties.

High-end sales coaching: Verhoog uw succes in strategische deals

Onze filosofie

Effectieve beïnvloedingstraining voor advocaten en cybersecurity experts

In een wereld doordrongen van goed en kwaad, zien wij iedereen als een medespeler. We zijn allen deelnemers in het domein van beïnvloeding, dag in dag uit, ongeacht achtergrond of afkomst. Het vormt een integraal onderdeel van ons bestaan. Omdat elkaar beïnvloeden een van de grootste factoren in ieders leven is, waarom zouden we daar dan niet uitstekend in worden? 

Jouw gids in de menselijke psyche

Hier bij ons zijn trainingen geen vaststaande formules, maar dynamische reizen die evolueren met de snel veranderende wetenschap en wereld. We staan open voor kritiek en omarmen verandering, want de enige constante is de voortdurende ontwikkeling van kennis die de wetenschap voor ons onthult.

Effectieve beïnvloedingstraining voor advocaten en cybersecurity experts
bottom of page