top of page

Wij ontcijferen menselijk gedrag.

Ontdek de grensverleggende wereld van ondervragingstechnieken en het gerevolutioneerde programma in elicitatie- en ethische beïnvloedingstechnieken bij Penthouse Instituut. We bieden een unieke kans om uw vaardigheden op het gebied van ondervraging te versterken en uw begrip van ethische beïnvloedingstechnieken te verdiepen.

Verkoopvaardigheden verbeteren

Waarom?

Door het beheersen van geavanceerde technieken kunnen we verder gaan dan conventionele benaderingen en streven naar resultaten van topniveau. Dit omvat het gebruik van diepgaande kennis van menselijk gedrag, ondervragingstechnieken en het begrip van theory of mind en elicitatie om waardevolle informatie te verkrijgen zonder vijanden te maken. Wij leren jou hoe je van een tegenstander een vriend kunt maken!

High-end sales coaching: Verhoog uw succes in strategische deals

Voor wie?

Maak kennis met ons baanbrekende trainingsprogramma ontworpen voor privédetectives en  professionals in de algemene branche van openbare orde en veiligheid. Onze training is echter niet exclusief voor deze doelgroepen - het staat open voor iedereen die zijn beïnvloedingsvaardigheden naar een niveau boven de huidige norm wil tillen. Of je nu je professionele toolkit wilt uitbreiden of gewoon geïnteresseerd bent in het verbeteren van je beïnvloedingsvaardigheden.

High-end sales coaching: Verhoog uw succes in strategische deals

Toepassing

Effectieve beïnvloedingstraining voor advocaten en cybersecurity experts

Als particuliere onderzoeker is het van vitaal belang om een diepgaand begrip te hebben van elicitatie, theory of mind, rapport en beïnvloedingstechnieken. Deze vaardigheden vormen de kern van effectieve onderzoeksmethoden en zijn vaak doorslaggevend voor het succes in dit vakgebied.

Leid de weg met baanbrekende technieken.

bottom of page