top of page
Image by Milad Fakurian

Optimaliseer je groei en succes met onze geavanceerde trainingen.

De toekomst is van jou!

Versterk je vaardigheden met een training op maat en ontdek de kracht van gedragsverandering, sales & verkoop en leiderschap. Onze training zal je nooit vergeten en zal je helpen groeien als professional en als persoon. Ontdek hoe je succesvol kunt verkopen, onderhandelen en leiden door gedragsveranderingen te implementeren in je dagelijks werk. Ben je klaar voor een onvergetelijke transformatie? Boek nu onze unieke training op maat.

Trainingen: Image

Transformeer je vaardigheden: Sluit je aan bij de top. In deze 1-daagse training in geavanceerde beïnvloeding en elicitatie technieken leer je reeds vrijgegeven inlichtingentactieken. Ontgrendel het geheim van gedragsmodificatie en beïnvloeding.

Stap in een nieuwe dimensie van communicatie en ontdek de kracht van geavanceerde gedragsmodificatie en elicitatie tijdens deze unieke 1-daagse training.

De training in elicitatie en geavanceerde beïnvloedingstechnieken is voor iedereen die te maken krijgt met onderhandelingen, en is afkomstig uit de trainingsprogramma’s van de inlichtingendiensten en ondervragingsdienst van Amerika. Deze training biedt een unieke kans om te leren van de meest geavanceerde technieken voor het verkrijgen van informatie en het beïnvloeden van anderen. De deelnemers zullen theorie en praktijk leren door middel van interactieve lessen en oefeningen. De focus ligt op beïnvloeden en overtuigen, communicatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn doelen op een effectieve en ethische manier willen bereiken. Wij laten je zien dat mensen allemaal op dezelfde manier “bedraad” zijn. En hier leren we je de geheimen om deze bedrading te hacken, om plaats te maken voor geavanceerde gedragsmodificatie.


Til je communicatievaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde non-verbale analyse en communicatietraining. Deze training vertaalt de meest ingrijpende concepten uit de neurowetenschap en psychologie in begrijpelijke taal voor iedereen.

Ontdek de kracht van non-verbale communicatie met onze Non-Verbale Masterclass! Word een expert in geavanceerde analyse en communicatie en leer hoe je de onuitgesproken boodschappen in elke interactie kunt ontcijferen. Onze unieke benadering vertaalt complexe concepten naar gemakkelijk te begrijpen taal en onze ervaren trainers zorgen voor een informele en leerzame sfeer.

Onze training in geavanceerde non-verbale analyse en communicatie is bedoeld voor degene die op zoek is naar verdere verdieping in deze fascinerende en essentiële vaardigheden. Wij bieden je een unieke en intensieve ervaring die je nergens anders vindt. Wij zorgen voor het vertalen van complexe neurowetenschappelijke en psychologische aspecten naar een gemakkelijk begrijpelijke taal, zodat iedereen deze kennis direct begrijpt en kan toepassen.
Tijdens deze 1-daagse training leer je hoe je non-verbale signalen efficiënt en effectief kunt analyseren en hoe je deze kunt gebruiken om jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren en beter te begrijpen wat mensen echt zeggen en bedoelen.
Met deze training zal je een transformerende reis ondernemen naar een hoger niveau van begrip, en je vertrouwen en effectiviteit in communicatie en analyse zullen toenemen.

Trainingen: Services
bottom of page