Image by Milad Fakurian
 

TRANCEFORMULE

Kun je je voorstellen een vaardigheid te bezitten waarmee je de ware bedoelingen van iedereen kunt zien?


Wat als ik je vertel dat we deze kennis met je kunnen delen?


Het hoofddoel van tranceformule is om jou de handvatten te geven waarmee je mensen kunt lezen via non-verbale communicatie/analyse. De hele opleiding zit vol met informatie die een paar jaar geleden nog geheim was. Wij delen graag de kunst van het overtuigen en beïnvloeden, door gebruik te maken van de kennis van evolutionaire en sociale psychologie.

 

De wereld van de verkoop zal nooit meer hetzelfde zijn als je deze eenvoudige, maar mysterieuze krachten van invloed in je werk toepast.


INFORMULE

Is het mogelijk informatie te onttrekken van iemand die niet bereid is info te delen?


Je raadt het antwoord al. Het antwoord is "Ja!"


Informule is een eendaagse training die u in staat stelt informatie aan iemand te onttrekken zonder hem of haar het gevoel te geven ondervraagd te worden. De reden dat dit een zeer nuttige vaardigheid is om te bezitten, is omdat de FBI en CIA deze technieken gebruiken om informatie uit spionnen, terroristen of andere zware criminelen te halen.

De training is gebaseerd op een concept dat elicitatie heet.

Elicitatie is de kunst om informatie over een persoon te verkrijgen, zonder hem of haar het gevoel te geven ondervraagd te worden. De training is gebaseerd op neurowetenschappelijke technieken.

De belangrijkste drie factoren die dit mogelijk maken zijn:

  • Elektrische reacties

  • Chemische reacties

  • genetische reacties


Dit is het dichtste dat je ooit bij het bezitten van een superkracht zult komen!

Geïnteresseerd? Druk op de knop hieronder om meer te ontdekken!


HET CHARISMA KWADRANT

Ken je dat moment dat iemand een kamer binnenkomt en iedereen op die persoon focust? 

Wat is die mysterieuze kracht die onze aandacht op deze personen vestigt? Het is charisma. 

Het is een woord dat je waarschijnlijk al eerder hebt gehoord. Het is een woord dat een niet te onderschatten kracht in zich draagt! Prominente figuren in de wereld van neurowetenschap, gedragswetenschap en psychologie zijn het allemaal eens over een paar dingen. Deze "paar dingen" zijn dat er drie eigenschappen zijn die charismatische mensen bezitten. In deze korte beschrijving deel ik met u deze drie karaktereigenschappen van een winnaar:

  • Autoriteit

  • Zelfvertrouwen

  • Aanwezigheid

De volgende verklaring lijkt misschien overdreven, maar dat is het niet. Bezit deze drie vaardigheden, en je kunt alles krijgen wat je wilt, van iedereen die je wilt. Het is een onvermijdelijke reactie. Mensen zijn allemaal op dezelfde manier bedraad.


Wij van het Penthouse Instituut leren u de geheimen om deze bedrading te hacken, om een extreem charismatische aanwezigheid te creëren!

Ben je klaar om deze vaardigheid te ontwikkelen?