pexels-sk-814133.jpg

TRANCEFORMULE

Bij Praktijk Penthouse leveren wij op maat ontwikkelde programma´s om ambities, prestaties en motivatie te stimuleren, voor jou als individu of voor jouw hele organisatie. De focus ligt op:

- Lichaamstaal herkennen
- Priming & Framing
- Menselijke behoeftes 
- Geheime invloed
- De kunst van ethisch beïnvloeden
- Hypnotische taalpatronen
- Elicitatietechnieken


Ons enthousiasme en streven naar het beste resultaat zorgen voor een optimaal resultaat. Naast onze ontwikkelde programma’s bieden wij ook groepstraining aan. In deze live trainingen onthullen wij de meest innovatieve, kundige, geschikte en praktische tips voor een stabiel rendement binnen uw bedrijf!

De technieken in deze training zijn afkomstig uit de recent vrijgegeven opleidingstrajecten van CIA en FBI. Deze training geeft inzicht in directe en autoritaire beïnvloedingstactieken, maar het behandelt ook passieve en geheime technieken.

Een revolutionaire aanpak in effectief communiceren!

 
Stock Market Chart

TRANCEFORMULE

"Dit is een training die je zal inspireren om de wereld om je heen te herontdekken en jou tools biedt om je leven beter vorm te geven."

Deze training combineert de kunst van hypnose en de technieken van de inlichtingendienst. Na deze training beschik je over de kennis van beïnvloeden en overtuigen, om zodoende met intense verkoopsituaties om te gaan.


De technieken in deze training zijn afkomstig uit de recent vrijgegeven opleidingstrajecten van CIA en FBI.


De training bestaat uit de volgende onderwerpen:

 • Priming & framing

 • Menselijke behoeften en profilering

 • Lichaamstaal herkennen voor gevorderde

 • Elicitatietechnieken

 • Rapport opbouwen

 • Hypnotische taal & geheime invloed

 • Autosuggestie

Wat leer je in deze training?
Deze training geeft inzicht in directe en autoritaire beïnvloedingstactieken, maar het behandelt ook passieve en geheime technieken. Wij leren jou hoe je lichaamstaal kan lezen als een expert zodat je altijd de voorsprong neemt in het gesprek. Het menselijke lichaam communiceert continu onze behoeften op een onbewust niveau. Een simpel verkoopgesprek bevat al meer dan 100 verschillende lichaamssignalen. Het is onmogelijk om elke beweging te detecteren, wij creëren daarom bewustwording van de meest voorspelbare lichaam signalen. Het hedendaagse probleem is dat de meeste verkopers kijken maar niet echt zien, horen maar niet luisteren, of, zoals Sherlock Holmes, de Engelse detective, tegen zijn partner, Dr. Watson zei: "Je ziet, maar je observeert niet."

pexels-meo-724994.jpg

INFORMULE

"Deze training is een inleiding tot elicitatietechnieken van de FBI, het analyseren van lichaamstaal, menselijke behoeftes en profilering."

WAAROM ELICITATIETECHNIEKEN?

Een van de belangrijkste aspecten van zakelijke gesprekken is het verzamelen van informatie. We denken dat vragen verreweg de beste manier is om informatie te verzamelen. Dit is niet zo.

Inzicht in deze technieken kan je helpen bij het verzamelen van gevoelige informatie.

Elicitatie is een techniek die wordt gebruikt om discreet informatie te verzamelen. Het is een gesprek met een specifiek doel, namelijk informatie verzamelen die niet direct beschikbaar is en dat doen zonder het vermoeden op te wekken dat er naar specifieke feiten wordt gezocht. Het is meestal niet-bedreigend, gemakkelijk te verbergen, onherkenbaar en effectief.


Een aantal technieken die wij hier leren:

 • Citaat van gefabriceerde feiten

 • "Ruse" Interviews

 • Quid Pro Quo

 • Provocatieve statements

 • Bracketing

 • Opzettelijke valse verklaringen

 • Geveinsde onwetendheid

 • "De goede luisteraar"

Uitgevoerd door een bekwame “informatieverzamelaar”, zal elicitatie een normaal sociaal of professioneel gesprek lijken te zijn. Een persoon realiseert zich misschien nooit dat ze het doelwit waren van elicitatie of dat ze zinvolle informatie verstrekte. Veel concurrerende business intelligence-verzamelaars en buitenlandse inlichtingenofficieren zijn getraind in elicitatietactieken.

Wat leer je in deze training?

Het strategische gebruiken van woorden, lichaamstaal, intonatie en zinsopbouw om informatie van mensen te extraheren zonder hen het gevoel te geven dat ze worden ondervraagd.