breinlogo.png

Business-to-Business

Bij Praktijk Penthouse leveren wij op maat ontwikkelde programma´s om ambities, prestaties en motivatie te stimuleren, voor jou als individu of voor jouw hele organisatie. De focus ligt op de klantgerichtheid, verkoop & taalpatronen. Ons enthousiasme en streven naar het beste resultaat zorgen voor een optimaal resultaat. Naast onze ontwikkelde programma’s bieden wij ook groepstraining aan. In deze live trainingen onthullen wij de meest kundige, geschikte en praktische tips voor een stabiel rendement binnen uw bedrijf!

 

Verkooptechnieken

De structuur van een verkoopgesprek en onbewuste patronen.

Om aan mensen te verkopen, moeten ze in jou geloven tijdens het proces van de verkoop. Zorg er daarom voor dat je interessant bent. Hier gaan we dieper in op de psychologie van “rapport maken”. Als klanten je niet interessant vinden, is de kans groot dat ze ook niet enthousiast worden over je product of service.  
Belangrijke factoren zijn de eerste indruk, empathisch vermogen, taalgebruik, intonatie, lichaamstaal en een authentieke persoonlijkheid. Als je authentiek kunt reageren op een klant, krijg je makkelijker een band. Het gaat niet om jou, maar om de klant.

Stock Market Chart

Conversationele Hypnose

De ethische vormen van beïnvloeden & overtuigen in de verkoop.

Ervaar de meest krachtige hypnose invloed technieken die vandaag bekend zijn onder de naam “conversationele Hypnose”. Leer de ethische taalpatronen en ontdek hoe je deze technieken kan gebruiken om een enorme hoeveelheid invloed te creëren in je persoonlijke en professionele leven. Directe groei in verkoop is gegarandeerd!
Deze Overtuigingssystemen en verkooptechnieken zullen duidelijkheid creëren dat een keuze vaak onbewust wordt gemaakt, nog voordat een consument überhaupt aan kopen denkt! In deze gedetailleerde training zorgen wij ervoor dat onbewuste patronen bewust naar de voorgrond treden en controle geven over je interne emotionele toestanden - en wat dat betekent in een verkoopproces.

Brainstorming

Verkoop & Taalpatronen

De uiterst waardevolle taalpatronen van Milton H. Erickson gemoderniseerd door het NLP-communicatiemodel.

Door het begrijpen van de onderliggende principes leren wij u hier om in trancestaat te komen door simpelweg u taalpatronen te veranderen. Dit zijn van nature voorkomende percepties van ieder mens. En niet te vergeten, waarneming of perceptie is het proces van het verwerven, registreren, interpreteren, selecteren en ordenen van zintuiglijke informatie.
Het leven is en blijft een geïnterpreteerde realiteit!
Om de "kritische factor" van je brein en die van anderen te omzeilen, moet je de basisprincipes van hypnose begrijpen. Deze worden hier uitgebreid behandeld. Hier laten wij u kennis maken met de taalpatronen van het NLP-communicatiemodel, geen berg te hoog na het toepassen van deze taalpatronen!
Alle emoties zijn trance staten en verkoop is absoluut ook een emotioneel proces.

picturemiltonmodel.png