Image by Adrien Converse
 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zowel zakelijk als particulier bieden wij tools die jouw geest zullen stimuleren, jou zullen helpen persoonlijke uitdagingen te overwinnen en je in staat zullen stellen om jouw individuele levensdoelen te bereiken. Wij spelen in op jouw behoeften  om de volledige potentie te ontkiemen.

Neem een kijkje naar onze verschillende activiteiten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

thumbnail_IMG-20220904-WA0000.jpg

B2B Trainingsaanbod

Ons grootste en belangrijkste doel met onze verschillende opleidingen is u te inspireren en u de wonderen en geheimen van het menselijk brein te leren kennen. Onze hele carrière is gericht op een beter begrip van de werking van het menselijk gedrag. En we hebben het gevonden. Met onze intensieve eendaagse opleiding leert u HOE de mens zich gedraagt en waarom. Na deze cursus zult u in het bezit zijn van vaardigheden waar de meesten van ons nooit over nadenken. 
Ben je klaar om jezelf of je hele bedrijf op alle fronten te versterken? Neem dan contact met ons op!

Ben jij klaar om de mysteries van de menselijke geest te ontrafelen?

Hypnotized

Hypnose & Regressie therapie

"Elke hypnose is een zelfhypnose" is een bekende uitspraak en zeker waar. Als je 'onder hypnose' gaat, heb je daar zelf de regie over en die regie houd je ook. Per dag maakt een mens gemiddeld dertigduizend keuzes. Dat zijn elf miljoen keuzes per jaar, en ongeveer achthonderdtwintig miljoen keuzes in je hele leven waarvan er bijna zevenhonderd miljoen op onbewust niveau worden gemaakt. Hypnose zorgt ervoor dat jij de leiding neemt over jouw gedachtes.

Vrijwel elk obstakel is te overwinnen met dit prachtige fenomeen.

Ontdek de wonderen van Hypnose nu, en geef kleur aan je toekomst!

pexels-sebastian-voortman-411207.jpg

Life Coaching

Veiligheid en gemak spelen de hoofdrol in vele levens op de dag van vandaag. Technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. We leven in een tijd dat verandering noodzakelijk is. Er komt steeds meer concurrentie en de strijdlustige mentaliteit in het bedrijfsleven is onvermijdelijk. Kortom, het leven brengt veel verrassingen met zich mee, en hoewel we de uitkomst van welke situatie dan ook niet kunnen voorspellen, kunnen we zelf bepalen hoe we op bepaalde situaties reageren. Met onze coaching sessies leer je over acceptatie en hoe je je keuzevrijheid kunt uitoefenen over wat het leven je ook te bieden heeft.