pexels-jeshootscom-442580.jpg

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij zijn gespecialiseerd in Hypnose, regressietherapie & coaching. Zowel zakelijk als particulier bieden wij tools die jouw geest zullen stimuleren, jou zullen helpen persoonlijke uitdagingen te overwinnen en je in staat zullen stellen om jouw individuele levensdoelen te bereiken. Wij spelen in op de persoonlijke behoeften van onze klanten om hun volledige potentie te ontkiemen.

Neem een kijkje naar onze verschillende activiteiten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 
Hypnotized

Hypnose & Regressie

"Elke hypnose is een zelfhypnose" is een bekende uitspraak en zeker waar. Als je 'onder hypnose' gaat, heb je daar zelf de regie over en die regie houd je ook. Per dag maakt een mens gemiddeld dertigduizend keuzes. Dat zijn elf miljoen keuzes per jaar, en ongeveer achthonderdtwintig miljoen keuzes in je hele leven waarvan er bijna zevenhonderd miljoen op onbewust niveau worden gemaakt. Hypnose zorgt ervoor dat jij de leiding neemt over jouw gedachtes.

Vrijwel elk obstakel is te overwinnen met dit prachtige fenomeen. Denk hierbij aan:

- Verslavingen

- Allergieën

- Fobieën

- Pijnbestrijding

- Prestatieverbetering

- Slaapstoornissen

- Angsten

Ontdek de wonderen van Hypnose en geef kleur aan je toekomst!

Wandering Traveler

Life Coaching

Veiligheid en gemak spelen de hoofdrol in vele levens op de dag van vandaag. Technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. We leven in een tijd dat verandering noodzakelijk is. Er komt steeds meer concurrentie en de strijdlustige mentaliteit in het bedrijfsleven is onvermijdelijk. Kortom, het leven brengt veel verrassingen met zich mee, en hoewel we de uitkomst van welke situatie dan ook niet kunnen voorspellen, kunnen we zelf bepalen hoe we op bepaalde situaties reageren. Met onze coaching sessies leer je over acceptatie en hoe je je keuzevrijheid kunt uitoefenen over wat het leven je ook te bieden heeft.

Business Handshake

TRANCEFORMULE - Sales training

(Business-to-business)

Deze training combineert de kunst van hypnose en de technieken van de inlichtingendienst. Na deze training beschik je over de kennis van beïnvloeden en overtuigen, om zodoende met intense verkoopsituaties om te gaan.


De technieken in deze training zijn afkomstig uit de recent vrijgegeven opleidingstrajecten van CIA en FBI.


De training bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Priming & framing

  • Menselijke behoeften en profilering

  • Lichaamstaal herkennen voor gevorderde

  • Elicitatietechnieken

  • Rapport opbouwen

  • Hypnotische taal & geheime invloed

  • Autosuggestie

Wat leer je in deze training?
Deze training geeft inzicht in directe en autoritaire beïnvloedingstactieken, maar het behandelt ook passieve en geheime technieken. Wij leren jou hoe je lichaamstaal kan lezen als een expert zodat je altijd de voorsprong neemt in het gesprek. Het menselijke lichaam communiceert continu onze behoeften op een onbewust niveau. Een simpel verkoopgesprek bevat al meer dan 100 verschillende lichaamssignalen. Het is onmogelijk om elke beweging te detecteren, wij creëren daarom bewustwording van de meest voorspelbare lichaam signalen. Het hedendaagse probleem is dat de meeste verkopers kijken maar niet echt zien, horen maar niet luisteren, of, zoals Sherlock Holmes, de Engelse detective, tegen zijn partner, Dr. Watson zei: "Je ziet, maar je observeert niet."