breinlogo.png

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn gespecialiseerd in Hypnose, regressietherapie & coaching. Zowel zakelijk als particulier bieden wij tools die uw geest zullen stimuleren, u zullen helpen persoonlijke uitdagingen te overwinnen en u in staat zullen stellen uw individuele levensdoelen te bereiken. Wij spelen in op de persoonlijke behoeften van onze klanten om hun volledige potentie te ontkiemen.

Neem een kijkje naar onze verschillende activiteiten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

 
Hypnotized

Hypnose & Regressie

"Elke hypnose is een zelfhypnose" is een bekende uitspraak en zeker waar. Als je 'onder hypnose' gaat, heb je daar zelf de regie over en die regie houd je ook.

Vrijwel elk obstakel is te overwinnen met dit prachtige fenomeen. Denk hierbij aan:

- Verslavingen

- Allergieën

- Fobieën

- Pijnbestrijding

- Prestatieverbetering

- Slaapstoornissen

- Angsten

Ontdek de wonderen van Hypnose.

Iedereen is welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wandering Traveler

Life Coaching

Het leven brengt veel verrassingen met zich mee, en hoewel we de uitkomst van welke situatie dan ook niet kunnen voorspellen, kunnen we zelf bepalen hoe we op bepaalde situaties reageren. Met onze coaching sessies leer je over acceptatie en hoe je je keuzevrijheid kunt uitoefenen over wat het leven je ook te bieden heeft.

Business Handshake

Salestechnieken en Hypnose

(Business-to-business)

Ervaar de meest krachtige hypnose invloed technieken die vandaag bekend zijn onder de naam “conversationele Hypnose”. Leer deze ethische taalpatronen en ontdek hoe je deze technieken kan gebruiken om een enorme hoeveelheid invloed te creëren in je persoonlijke en professionele leven. Directe groei in verkoop is gegarandeerd!
Deze Overtuigingssystemen en verkooptechnieken zullen duidelijkheid creëren dat een keuze vaak onbewust wordt gemaakt, nog voordat een consument überhaupt aan kopen denkt! In deze gedetailleerde training zorgen wij ervoor dat onbewuste patronen bewust naar de voorgrond treden en controle geven over je interne emotionele toestanden - en wat dat betekent in een verkoopproces.