top of page
Search

Rook jij? Dan rook je waarschijnlijk ook “Lasioderma larve”! Gatver..

Hypnose wordt meestal gebruikt om de perceptie van iets te veranderen. Laten we vandaag roken als voorbeeld nemen.


Het brein van een roker stelt de smaak van tabak en de effecten van nicotine gelijk aan genot en plezier. Hierdoor zal de roker minder snel vrijwillig stoppen met roken. Het lichaam en het brein van de roker zijn misleid om te geloven dat dit gevoel goed voor hem/haar is. Zo extreem zelfs, dat het lichaam ontwenningsverschijnselen kan tonen na het abrupt stoppen met roken. Met behulp van hypnose kunnen suggesties aan de roker worden gegeven die de mentale perceptie van roken veranderen. Door het verlangen naar sigaretten of sigaren te verminderen en het plezier dat iemand krijgt van roken te elimineren, kan hypnose iemand helpen de verslaving gemakkelijker te overwinnen.

Ben jij toevallig een roker? Wil jij het liefst stoppen, maar heb je genoeg excuusjes in petto om toch door te gaan? Als je iets interessants wilt doen, zoek dan eens de tabakskever op. Waarom? Nou, larve en insecten in sigaretten komen vaker voor dan jij denkt! Deze kevers zijn zo klein dat je ze met het blote oog amper kunt zien. De kevers sluipen op een bepaald moment tijdens het productieproces tabak binnen en leggen hun eitjes. Wij besparen jullie foto’s van deze beestjes, maar je zal nooit meer hetzelfde naar sigaretten kijken! Wil je stoppen met roken zoek dan even de “Lasioderma larve” en “serricorne” op.

Hypnotherapie wordt gebruikt vanwege het krachtige effect dat suggesties hebben op de menselijke geest. Onder hypnose spreken mensen werkelijk vanuit het onderbewustzijn. De gehypnotiseerde voelt zich in deze staat niet gehinderd door persoonlijke twijfel of angsten, dus het wordt veel gemakkelijker om de onderliggende oorzaak van problemen of obstakels te ontdekken.


Benieuwd wat hypnose voor jou kan betekenen? Als je op zoek bent naar een gezonder, kwalitatiever of productiever leven, neem dan contact op! Intakegesprekken zijn kosteloos en kunnen ook online plaatsvinden, zien we jou binnenkort?
0 views0 comments
bottom of page