top of page
Search

Goede manieren om te doen wat je wilt!

Herken je dat ook? Je wil graag goede gewoontes aanleren zoals: gezonder leven, meer sporten, positief denken of een extra dosis discipline. Echter, wanneer je na een maand geen verandering ziet, raak je weer gedemotiveerd, waardoor je vervolgens weer terugvalt in het oude ingesleten patroon.


Een oude maar nog steeds populaire methode om nieuwe gewoontes te creëren, wordt de 21/90-regel genoemd. Deze methode is zeker niet eenvoudig. Het duurt ongeveer 21 dagen om een nieuwe gewoonte te ontwikkelen. Na deze drie weken nastreven van dat doel zal het een gewoonte moeten worden. Als je die gewoonte eenmaal hebt ontwikkeld, dien je er nog negentig dagen mee door te gaan. Als je dit consequent vol kunt houden, dan zou het een permanente verandering in gedrag moeten creëren.

Met hypnose wordt er echter rechtstreeks contact gelegd met het onderbewustzijn. De wetenschap bewijst dat er middels hypnotherapie ter plekke verandering kan worden gerealiseerd, zonder het volgen van een mentaal dieet dat honderd dagen duurt.

6 views0 comments
bottom of page