pexels-jeshootscom-442580.jpg

Welkom!

Of het nu gaat om je persoonlijke leven of het zakelijke leven. Wij bieden jou de tools en handvatten om meer grip te krijgen op de pracht die wij het leven noemen. Ontdek de mogelijkheden nu.

De juiste keuze; er is meestal geen moment waarop je zeker weet wat de juiste beslissing is. Kies voor jezelf, ga ervoor!

The future is yours!

 

Maak een afspraak

Verandering begint met een gedachte!

115 EUR p/u

Hypnose & Regressietherapie

Hypnotherapie is een vorm van therapie die wordt gebruikt om het onderbewustzijn te her-programmeren. Wanneer je onder hypnose bent, komt je geest en lichaam in een verhoogde staat van leren, waardoor je vatbaarder wordt voor suggesties voor zelfverbetering of gedragsverandering. Vandaar is het niet raar dat velen hypnose beschrijven als een toestand van gerichte aandacht.

95 EUR p/u

Personal Coaching

In de Griekse oudheid was stress al een bekend fenomeen. Geen wonder dat het in de digitale, snelle wereld van vandaag nog steeds een rol speelt. Bijna 25% van de Nederlandse bevolking krijgt of heeft te maken met stress. Werk is op de dag van vandaag de grootste veroorzaker van stress, wat zich uit in een burn-out. De hormoonhuishouding is namelijk verstoord, hersengebieden zijn ontregeld en soms zelfs beschadigd en verschillende systemen werken niet zoals normaal.
Wij begeleiden jou naar minder stress, meer energie en meer plezier in het leven!

Prijs op aanvraag

TRANCEFORMULE

Er speelt zich bijzonder veel af in het brein van de mens. De onbewuste processen regeren ons gedrag. Wat is de belangrijkste drijfveer achter een aankoop? Waarom kopen mensen producten die ze niet nodig hebben? Waar is deze keuze op gebaseerd? 
In deze 1-daagse training behandelen wij elk onbewust proces dat invloed heeft de verkoop van een dienst of product.

Deze training combineert de kunst van hypnose en de technieken van de inlichtingendienst. Na deze training beschik je over de kennis van beïnvloeden en overtuigen, om zodoende met intense verkoopsituaties om te gaan. De technieken in deze training zijn afkomstig uit de recent vrijgegeven opleidingstrajecten van CIA en FBI. Deze training geeft inzicht in directe en autoritaire beïnvloedingstactieken, maar het behandelt ook passieve en geheime technieken.

De training bestaat uit de volgende onderwerpen:

 • Priming & framing

 • Menselijke behoeften en profilering

 • Lichaamstaal herkennen 

 • Informatie verzamelen

 • Rapport opbouwen

 • Hypnotische taal & geheime invloed

 • Autosuggestie (zelf-hypnose)

Prijs op aanvraag

INFORMULE

Deze training is een inleiding tot elicitatietechnieken van de FBI, het analyseren van lichaamstaal en menselijke behoeftes en profilering. Laten we realistisch zijn, de polygraaf kan alleen gemak of ongemak detecteren, geen bedrog. Inzicht in deze technieken kan je helpen bij het verzamelen van gevoelige informatie, het lezen van lichaamstaal en het begrijpen van de gesprekspartner.


De technieken in deze training zijn afkomstig uit de recent vrijgegeven opleidingstrajecten van CIA en FBI. Deze training geeft inzicht in directe en autoritaire beïnvloedingstactieken, maar het behandelt ook passieve en geheime technieken. Wij leren jou hoe je lichaamstaal kan lezen als een expert zodat je altijd de voorsprong neemt in elk gesprek. Het menselijke lichaam communiceert continu onze behoeften op een onbewust niveau. Een simpel gesprek bevat al meer dan 100 verschillende lichaamssignalen. Het is onmogelijk om elke beweging te detecteren, wij creëren daarom bewustwording van de meest voorspelbare lichaam signalen.


Het hedendaagse probleem is dat de meeste mensen kijken maar niet echt zien, horen maar niet luisteren, of, zoals Sherlock Holmes, de Engelse detective, tegen zijn partner, Dr. Watson zei: "Je ziet, maar je observeert niet."

De volgende technieken worden hier behandeld:

 • Elicitatie-technieken

 • Lichaamstaal analyseren

 • Menselijke behoeftes en profileren

 • Rapport opbouwen

 • Geheimen invloed 

 • Hypnotische taalpatronen

 • De kracht van suggestie

 • Priming & framing