top of page
_Logo pi.png
Afspraak maken: Image

Of het nu gaat om je persoonlijke leven of het zakelijke leven. Wij bieden jou de tools en handvatten om meer grip te krijgen op de pracht die wij het leven noemen. Ontdek de mogelijkheden nu.

De juiste keuze; er is meestal geen moment waarop je zeker weet wat de juiste beslissing is. Kies voor jezelf, ga ervoor!

Kies voor het beste, de toekomst is van jou!

Afspraak maken: Welcome
Image by Milad Fakurian
Afspraak maken: Image

Verandering begint met een gedachte!

Hieronder vindt u onze diensten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Scroll dan zeker naar beneden!

HUMINT: Non-Verbale Masterclass

Verhoog je communicatievaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde non-verbale analyse en communicatietraining. Deze training vertaalt de meest ingrijpende concepten uit de neurowetenschap en psychologie in begrijpelijke taal voor iedereen.

Ontdek de kracht van non-verbale communicatie met onze Non-Verbale Masterclass! Word een expert in geavanceerde analyse en communicatie en leer hoe je de onuitgesproken boodschappen in elke interactie kunt ontcijferen. Onze unieke benadering vertaalt complexe concepten naar gemakkelijk te begrijpen taal en onze ervaren trainers zorgen voor een informele en leerzame sfeer.

Onze training in geavanceerde non-verbale analyse en communicatie is bedoeld voor degenen die op zoek is naar verdere verdieping in deze fascinerende en essentiële vaardigheden. Wij bieden je een unieke en intensieve ervaring die je nergens anders vindt. Wij zorgen voor het vertalen van complexe neurowetenschappelijke en psychologische aspecten naar een gemakkelijk begrijpelijke taal, zodat iedereen deze kennis direct begrijpt en kan toepassen.
Tijdens deze 1-daagse training leer je hoe je non-verbale signalen efficiënt en effectief kunt analyseren en hoe je deze kunt gebruiken om jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren en beter te begrijpen wat mensen echt zeggen.
Met deze training zal je een transformerende reis ondernemen naar een hoger niveau van begrip, en je vertrouwen en effectiviteit in communicatie en analyse zullen toenemen.

Word deel van deze revolutionaire ervaring en meld je nu aan voor onze training in geavanceerde non-verbale analyse en communicatie.

HUMINT: Masterclass in gedragsmodificatie

Transformeer je vaardigheden: Sluit je aan bij de top. In deze 1-daagse training in geavanceerde beïnvloeding en elicitatie technieken leer je reeds vrijgegeven inlichtingentactieken. Ontgrendel het geheim van gedragsmodificatie en beïnvloeding.

Stap in een nieuwe dimensie van communicatie en ontdek de kracht van geavanceerde gedragsmodificatie en elicitatie tijdens deze unieke 1-daagse training.

De training in elicitatie en geavanceerde beïnvloedingstechnieken is gericht op particuliere onderzoekers en is afkomstig uit de trainingsprogramma’s van de inlichtingendiensten en ondervragingsdienst van Amerika. De training biedt een unieke kans voor particuliere onderzoekers om te leren van de meest geavanceerde technieken voor het verkrijgen van informatie en het beïnvloeden van anderen. De deelnemers zullen theorie en praktijk leren door middel van interactieve lessen en oefeningen. De focus ligt op het verbeteren van onderzoek vaardigheden, communicatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Deze training is bedoeld voor particuliere onderzoekers die hun vaardigheden willen verbeteren en hun doelen op een effectieve en ethische manier willen bereiken. Wij laten je zien dat mensen allemaal op dezelfde manier “bedraad” zijn. En hier leren we je de geheimen om deze bedrading te hacken, om plaats te maken voor geavanceerde gedragsmodificatie.


De opleiding is volledig evidence based. We gebruiken een aanpak waardoor iedereen de principes die we aanbieden onmiddellijk zal begrijpen en toepassen.


Hypnose

Hypnotherapie is een vorm van therapie die wordt gebruikt om het onderbewustzijn te her-programmeren. Wanneer je onder hypnose bent, komt je geest en lichaam in een verhoogde staat van leren, waardoor je vatbaarder wordt voor suggesties voor zelfverbetering of gedragsverandering. Vandaar is het niet raar dat velen hypnose beschrijven als een toestand van gerichte aandacht.

MindSport - NeuroLudit

Word een beter sporter met onze unieke en evidence-based aanpak van suggestie en hypnose. Onze aanpak richt zich op het optimaal benutten van jouw potentieel en is nog niet eerder toegepast in Nederland voor extreme sportoptimalisatie. Word de beste versie van jezelf met MindSport - NeuroLudit. Wees zelf de Expert in Gedragsverandering, op een manier waarvan je niet dacht dat het mogelijk was.
NeuroLudit is een programma dat gebruik maakt van de laatste ontdekkingen van de menselijke geest, om sportprestaties op spectaculaire wijze te verbeteren.

Weet je al wat je volgende stap is naar gedragsmodificatie, beïnvloeding en communicatie-expertise? Maak de verandering vandaag nog en klik op de knop om jouw reis te beginnen met onze trainingen. Laat je niet langer tegenhouden door gedragsbarrières en ontdek de kracht die binnen jou ligt.

Afspraak maken: Packages & Rates
Image by Artem Bryzgalov
Afspraak maken: Image
bottom of page