_Logo pi.png
 

Of het nu gaat om je persoonlijke leven of het zakelijke leven. Wij bieden jou de tools en handvatten om meer grip te krijgen op de pracht die wij het leven noemen. Ontdek de mogelijkheden nu.

De juiste keuze; er is meestal geen moment waarop je zeker weet wat de juiste beslissing is. Kies voor jezelf, ga ervoor!

Kies voor het beste, de toekomst is van jou!

 
Image by Milad Fakurian
 

Verandering begint met een gedachte!

Hieronder vindt u onze diensten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Scroll dan zeker naar beneden!

TRANCEFORMULE

Kun je je voorstellen een vaardigheid te bezitten waarmee je de ware bedoelingen van iedereen kunt zien?


Wat als ik je vertel dat we deze kennis met je kunnen delen?


Het hoofddoel van tranceformule is om jou de handvatten te geven waarmee je mensen kunt lezen via non-verbale communicatie/analyse. De hele opleiding zit vol met informatie die een paar jaar geleden nog geheim was. Wij delen graag de kunst van het overtuigen en beïnvloeden, door gebruik te maken van de kennis van evolutionaire en sociale psychologie.


De wereld van de verkoop zal nooit meer hetzelfde zijn als je deze eenvoudige, maar mysterieuze krachten van invloed in je werk toepast.
INFORMULE

Is het mogelijk informatie te onttrekken van iemand die niet bereid is info te delen?


Je raadt het antwoord al. Het antwoord is "Ja!"


Informule is een eendaagse training die u in staat stelt informatie aan iemand te onttrekken zonder hem of haar het gevoel te geven ondervraagd te worden. De reden dat dit een zeer nuttige vaardigheid is om te bezitten, is omdat de FBI en CIA deze technieken gebruiken om informatie uit spionnen, terroristen of andere zware criminelen te halen.

De training is gebaseerd op een concept dat elicitatie heet.

Elicitatie is de kunst om informatie over een persoon te verkrijgen, zonder hem of haar het gevoel te geven ondervraagd te worden. De training is gebaseerd op neurowetenschappelijke technieken.

De belangrijkste drie factoren die dit mogelijk maken zijn: Elektrische reacties, Chemische reacties en genetische reacties.


Dit is het dichtste dat je ooit bij het bezitten van een superkracht zult komen!


Geïnteresseerd? Druk op de knop hieronder om direct de brochure te downloaden!

HET CHARISMA KWADRANT

Ken je dat moment dat iemand een kamer binnenkomt en iedereen op die persoon focust?


Wat is die mysterieuze kracht die onze aandacht op deze personen vestigt? Het is charisma.


Het is een woord dat je waarschijnlijk al eerder hebt gehoord. Het is een woord dat een niet te onderschatten kracht in zich draagt! Prominente figuren in de wereld van neurowetenschap, gedragswetenschap en psychologie zijn het allemaal eens over een paar dingen. Deze "paar dingen" zijn dat er drie eigenschappen zijn die charismatische mensen bezitten. In deze korte beschrijving deel ik met u deze drie karaktereigenschappen van een winnaar:


  • Autoriteit

  • Zelfvertrouwen

  • Aanwezigheid


De volgende verklaring lijkt misschien overdreven, maar dat is het niet. Bezit deze drie vaardigheden, en je kunt alles krijgen wat je wilt, van iedereen die je wilt. Het is een onvermijdelijke reactie. Mensen zijn allemaal op dezelfde manier bedraad.

Wij van het Penthouse Instituut leren u de geheimen om deze bedrading te hacken, om een extreem charismatische aanwezigheid te creëren!
HYPNOSE

Hypnotherapie is een vorm van therapie die wordt gebruikt om het onderbewustzijn te her-programmeren. Wanneer je onder hypnose bent, komt je geest en lichaam in een verhoogde staat van leren, waardoor je vatbaarder wordt voor suggesties voor zelfverbetering of gedragsverandering. Vandaar is het niet raar dat velen hypnose beschrijven als een toestand van gerichte aandacht.

COACHING

In de Griekse oudheid was stress al een bekend fenomeen. Geen wonder dat het in de digitale, snelle wereld van vandaag nog steeds een rol speelt. Bijna 25% van de Nederlandse bevolking krijgt of heeft te maken met stress. Werk is op de dag van vandaag de grootste veroorzaker van stress, wat zich uit in een burn-out. De hormoonhuishouding is namelijk verstoord, hersengebieden zijn ontregeld en soms zelfs beschadigd en verschillende systemen werken niet zoals normaal.
Wij begeleiden jou naar minder stress, meer energie en meer plezier in het leven!


Als je een analytisch persoon bent, zoals Angelo, is de kans groot dat je nog steeds nadenkt over wat je net gelezen hebt. Het zijn deze momenten die beslissend zijn in je levensverhaal. Waarom bel of mail je ons niet even? En we zullen zien wat we kunnen regelen!

 
Image by Artem Bryzgalov