pexels-jonas-ferlin-1963557.jpg

Over ons

Waar passie begint!

 
instasize_210209173317_edited.jpg

Naomi Remmert

Coach

Mijn naam is Naomi Remmert, gecertificeerd NLP Coach en hypnosetherapeute. Geboren en getogen in Sittard. Samen met mijn partner Angelo heb ik een Praktijk opgestart, met als specialisatie Hypnose, regressietherapie en coaching.


Wie ben ik?

In mijn vrije tijd lees ik graag, kijk ik een leuke serie en kan ik enorm genieten van een fijne wandeling in de natuur. Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam als coach en trainster voor verschillende projecten bij een klantenservice callcenter. De passie om mensen iets bij te leren en te helpen heb ik altijd al in mij gehad.

Sinds een aantal jaar houd ik mij in mijn vrijetijd graag bezig met het lezen van boeken over de werking van het brein en persoonlijke groei. Toen ik een advertentie tegen kwam over een opleiding die precies aansloot bij mijn interesse over de werking van het onderbewuste brein, was ik meteen verkocht en wist ik de beslissing te nemen om mij aan te melden voor de NLP Practitioner. 

Maar wat is NLP?

NLP is een methodiek op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling en wordt wel gedefinieerd als de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen. Je krijgt een goed idee over wie je zelf bent, hoe je denkt en hoe je de dingen doet die je doet. Het leert je op een fijne manier scherper en helder naar zaken te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert op bepaalde situaties. 


NLP heeft mij de motivatie gegeven om de beslissing te nemen om samen met mijn partner onze eigen coaching praktijk te openen! Mijn passie is om deze methodiek, die mij enorm geholpen heeft, te delen en ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar dromen kan waarmaken. 'It's never too late to focus on your dreams!'

instasize_210209173327_edited.jpg

Angelo Leinders

Hypnosetherapeut

Mijn naam is Angelo Leinders, gediplomeerd Hypnosetherapeut. Geboren en getogen in Sittard. Samen met mijn partner Naomi heb ik een Praktijk opgestart, met als specialisatie Hypnose, regressietherapie en coaching.

Wie ben ik?

In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, horloges, documentaires kijken en koken. Ik haal hier enorm veel voldoening uit. Vroeger ben ik zelfs een carrière begonnen als kok en ik moet zeggen, het blijft een heerlijk vak.

In mijn pubertijd, en nu nog steeds, was ik erg leergierig. De meerderheid van de tijd raasde ik het internet door opzoek naar interessante weetjes, filosofie en vooral; Socrates, Plato, Pythagoras en Aristoteles wekte mijn interesse enorm. Pythagoras gebruikte namelijk taalpatronen die door Milton H. Erickson geperfectioneerd werden en dat in de tegenwoordige tijd door NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) verkondigd wordt. Dit taalgebruik is tranceopwekkend, omdat de zinsopbouw een innerlijke zoektocht activeert.


Na een lange hartstocht, die begon in de horeca, vond ik mijn passie in de horloge industrie. Deze passie heeft zich als een kiemwortel ontwikkelt richting de psychologie van verkopen, wat overigens in zeer nauw verband staat met Hypnose.


Vanuit hier heb ik besloten mijn hart te volgen. Zonder aarzeling heb ik ervoor gekozen Hypnose & regressietherapie expert te worden. Mijn grootste drijfveer is en blijft het helpen van een ander.

Maar wat is Hypnose?


Hypnose is een veranderde bewustzijnstoestand die je in staat stelt je brein volledig te benutten. Men spreekt van Hypnose op het moment dat een persoon de kritische factor als het ware op de waakvlam zet doormiddel van de gegeven suggesties van de hypnosetherapeut. Er zijn talloze manieren en redenen om een cliënt in een trance te plaatsen. De meest bekende vorm van hypnose is de smartphone, gevolgd door onze televisie.
Dit wordt veroorzaakt door geabsorbeerde focus op één object of gedachten. Een mooie film kan je in de schoenen plaatsen van de hoofdrolspeler, en hierdoor ontstaat een gevoel van verbintenis met die acteur. Hier kan de situatie worden beleefd als realiteit. 


Dit heeft geresulteerd in het openen van onze Praktijk in Sittard. Wij doen ons uiterste best zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke verandering teweeg te brengen!