Image by George Prentzas
 

Hoi! Laten we ons even voorstellen!

Waar passie begint!

instasize_210209173317_edited.jpg

Naomi Remmert

Coach, cognitieve gedragstherapie & hypnosetherapeut

Mijn naam is Naomi Remmert, gecertificeerd NLP Coach en hypnosetherapeute. Geboren en getogen in Sittard. Samen met mijn partner Angelo heb ik een Praktijk opgestart, met als specialisatie Hypnose, regressietherapie en coaching.


Wie ben ik?

In mijn vrije tijd lees ik graag, kijk ik een leuke serie en kan ik enorm genieten van een fijne wandeling in de natuur. Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam als coach en trainster voor verschillende projecten bij een klantenservice callcenter. De passie om mensen iets bij te leren en te helpen heb ik altijd al in mij gehad.

Sinds een aantal jaar houd ik mij in mijn vrijetijd graag bezig met het lezen van boeken over de werking van het brein en persoonlijke groei. Toen ik een advertentie tegen kwam over een opleiding die precies aansloot bij mijn interesse over de werking van het onderbewuste brein, was ik meteen verkocht en wist ik de beslissing te nemen om mij aan te melden voor de NLP Practitioner. 

Maar wat is NLP?

NLP is een methodiek op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling en wordt wel gedefinieerd als de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen. Je krijgt een goed idee over wie je zelf bent, hoe je denkt en hoe je de dingen doet die je doet. Het leert je op een fijne manier scherper en helder naar zaken te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert op bepaalde situaties. 


NLP heeft mij de motivatie gegeven om de beslissing te nemen om samen met mijn partner onze eigen coaching praktijk te openen! Mijn passie is om deze methodiek, die mij enorm geholpen heeft, te delen en ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar dromen kan waarmaken. 'It's never too late to focus on your dreams!'

instasize_210209173327_edited.jpg

Angelo Leinders

Gedragsanalyticus, Elicitatie & Communicatietrainer, en Hypnosetherapeut

Mijn naam is Angelo Leinders, lichaamstaal analist, gediplomeerd hypnosetherapeut en fanatieke student van neurowetenschap en psychologie, geboren en getogen in Sittard. Samen met mijn partner Naomi heb ik een Instituut opgestart, met als specialisatie non-verbale analyse, communicatietechnieken & hypnose.

Wie ben ik?

In mijn vrije tijd geniet ik van lezen, horloges, documentaires kijken en koken. Ik haal hier enorm veel voldoening uit. Vroeger ben ik zelfs een carrière begonnen als kok en ik moet zeggen, het blijft een heerlijk vak.

In mijn pubertijd, en nu nog steeds, was ik erg leergierig. De meerderheid van de tijd raasde ik het internet door opzoek naar interessante weetjes, filosofie en vooral; Socrates, Plato, Pythagoras en Aristoteles wekte mijn interesse enorm. Pythagoras gebruikte namelijk taalpatronen die door Milton H. Erickson geperfectioneerd werden en dat in de tegenwoordige tijd door NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) verkondigd wordt. Dit taalgebruik is tranceopwekkend, omdat de zinsopbouw een innerlijke zoektocht activeert.


Na een lange hartstocht, die begon in de horeca, vond ik mijn passie in de horloge industrie. Deze passie heeft zich als een kiemwortel ontwikkelt richting de psychologie van verkopen, wat overigens in zeer nauw verband staat met hypnose.

Vanuit hier heb ik besloten mijn hart te volgen. Zonder aarzeling heb ik ervoor gekozen expert te worden in menselijk gedrag. Mijn grootste drijfveer is om de code van menselijk gedrag te kraken.

Dit heeft geresulteerd in het openen van ons instituut in Sittard. Wij doen ons uiterste best zo veel mogelijk mensen een onvergetelijke verandering teweeg te brengen!