top of page
Image by George Prentzas

Laten we ons even voorstellen!

Waar passie begint!

instasize_210209173317_edited.jpg

Naomi Remmert

Coach, cognitieve gedragstherapie & hypnosetherapeut

Mijn naam is Naomi Remmert, gecertificeerd NLP Coach en hypnosetherapeute. Geboren en getogen in Sittard. Samen met mijn partner Angelo heb ik een Praktijk opgestart, met als specialisatie Hypnose, regressietherapie en coaching.

 

Wie ben ik?

In mijn vrije tijd lees ik graag, kijk ik een leuke serie en kan ik enorm genieten van een fijne wandeling in de natuur. Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam als coach en trainster voor verschillende projecten bij een klantenservice callcenter. De passie om mensen iets bij te leren en te helpen heb ik altijd al in mij gehad.
 

Sinds een aantal jaar houd ik mij in mijn vrijetijd graag bezig met het lezen van boeken over de werking van het brein en persoonlijke groei. Toen ik een advertentie tegen kwam over een opleiding die precies aansloot bij mijn interesse over de werking van het onderbewuste brein, was ik meteen verkocht en wist ik de beslissing te nemen om mij aan te melden voor de NLP Practitioner. 
 

Maar wat is NLP?

NLP is een methodiek op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling en wordt wel gedefinieerd als de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen. Je krijgt een goed idee over wie je zelf bent, hoe je denkt en hoe je de dingen doet die je doet. Het leert je op een fijne manier scherper en helder naar zaken te kijken zodat je kunt kiezen hoe je reageert op bepaalde situaties. 

 

NLP heeft mij de motivatie gegeven om de beslissing te nemen om samen met mijn partner onze eigen coaching praktijk te openen! Mijn passie is om deze methodiek, die mij enorm geholpen heeft, te delen en ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar dromen kan waarmaken. 'It's never too late to focus on your dreams!'

20230512_212915.jpg

Angelo Leinders

Gedragsarchitect, Elicitatie & Communicatietrainer, en Hypnosetherapeut

Wie ben ik?

Ik ben Angelo Leinders, de afgelopen jaren heb ik een gezonde obsessie ontwikkeld in het veld van neurowetenschap en psychologie. Ik heb mijn passie voor het menselijk gedrag en de drijfveren die erachter zitten, verder verdiept door mijn kennis over suggestie en hypnose te vergroten. Samen met mijn vriendin hebben we besloten om deze kennis te delen door een trainingsinstituut op te zetten. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, schrijf ik mijn eigen boeken, luister ik naar muziek, kook ik graag, geniet ik van het leven en aai ik graag mijn twee katten, Millie en Lola!

Hoe ben ik tot hier gekomen?

Mijn carrière als jonkie begon als kok. Ik hou nog steeds van koken, maar na een lange hartstocht, die begon in de horeca, vond ik mijn passie in de horloge industrie. Deze passie heeft zich als een kiemwortel ontwikkelt richting de psychologie van verkopen, wat overigens in zeer nauw verband staat met hypnose.

Vanuit hier heb ik besloten mijn hart te volgen. Zonder aarzeling heb ik ervoor gekozen expert te worden in menselijk gedrag. Mijn grootste drijfveer is om de code van menselijk gedrag te kraken!
De reden waarom ik dit beroep ben begonnen is vanwege een vraag die ik mezelf steeds stelde: "Waarom doen mensen wat ze doen?
Een onderschatte vraag, vooral als je kijkt naar de beïnvloedbare aspecten van de menselijke geest. Ik maak het mijn werk en missie om de menselijke gedragscode te kraken!

bottom of page