top of page
Ontwerp zonder titel (9).png

HUMINT- II: Non-Verbale Masterclass

Versterk je vaardigheden met een training op maat en ontdek de kracht van gedragsverandering, sales & verkoop en leiderschap. Onze training zal je nooit vergeten en zal je helpen groeien als professional en als persoon. Ontdek hoe je succesvol kunt verkopen, onderhandelen en leiden door gedragsveranderingen te implementeren in je dagelijks werk. Ben je klaar voor een onvergetelijke transformatie? Boek nu onze unieke training op maat.

Til je communicatievaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde non-verbale analyse en communicatietraining. Deze training vertaalt de meest ingrijpende concepten uit de neurowetenschap en psychologie in begrijpelijke taal voor iedereen.
 

Ontdek de kracht van non-verbale communicatie met onze Non-Verbale Masterclass! Word een expert in geavanceerde analyse en communicatie en leer hoe je de onuitgesproken boodschappen in elke interactie kunt ontcijferen. Onze unieke benadering vertaalt complexe concepten naar gemakkelijk te begrijpen taal en onze ervaren trainers zorgen voor een informele en leerzame sfeer.

Word deel van deze revolutionaire ervaring en meld je nu aan voor onze training in geavanceerde non-verbale analyse en communicatie.


De training bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • De oorsprong van non-verbaal gedrag

  • Het begrijpen en observeren van non-verbaal gedrag

  • De "baseline" van gedrag in kaart brengen

  • Het waarnemen van gemak of ongemak

  • Gevorderde non-verbale communicatie

  • Meesterschap in rapport

Neem de volgende stap in jouw groei en succes. Download onze brochure, stel ons gerust jouw vragen of plan direct een training in. Laten we samen jouw potentieel ontgrendelen!

INVESTERING

392,70 (EXCL. BTW)

bottom of page