top of page
pexels-anna-shvets-4226119_edited.jpg

HUMINT- III: NeuroSales Mastery

Wil je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen?
Til je communicatievaardigheden dan naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde communicatietraining. Deze training Ontketen je verkooppotentieel en domineer de markt met onze explosieve 1-daagse training in keiharde salestechnieken, versterkt door de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten. Bereid je voor op een meeslepende onderdompeling in de wereld van succesvol verkopen, waar we je voorzien van onmisbare strategieën en baanbrekende methoden om triomfantelijke deals te sluiten en je verkoopresultaten naar ongekende hoogten te stuwen.

 

Kortom, ben je op zoek naar technieken die je helpen om succesvolle deals te sluiten en je verkoopresultaten te maximaliseren? Dan is onze 1-daagse training in keiharde salestechnieken, ondersteund door de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, precies wat je nodig hebt!

Tijdens deze training krijg je de kans om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk te brengen. Laat je inspireren door stimulerende praktijkoefeningen en ontvang waardevolle feedback en begeleiding van doorgewinterde experts. Hierdoor verfijn je je technieken tot in de perfectie en ben je klaar om de verkooparena te betreden als een onverslaanbare krachtpatser.

Baan je een weg naar de top en maak van jezelf een onbetwiste kampioen in de wereld van verkoop. Investeer vandaag nog in je eigen succes met onze 1-daagse training in keiharde salestechnieken, ondersteund door de grensverleggende inzichten van de neurowetenschap. Schrijf je nu in en sta op het punt om alles te veroveren wat je verlangt.

INVESTERING

698,50 (EXCL. BTW)

bottom of page