top of page
Image by Uriel SC

HUMINT- I: Masterclass in gedragsmodificatie

Je verkoopvaardigheden door ontwikkelen? Jezelf als professional ontwikkelen met ons trainingsaanbod? Kijk dan niet verder. Ons trainingsaanbod is geschikt voor sales professionals, particuliere onderzoekers, CEO’s, en vrijwel alle andere leergierige professionals. Onze trainingen richten zich op de nieuwste methodes en technieken in het veld van beïnvloeden, non-verbale analyse & communicatie en gedragsverandering. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte ervaring? Of wil je deel uitmaken van een groep professionals die zich continu blijven ontwikkelen? Bekijk dan ons uitgebreide trainingsaanbod en maak je keuze vandaag nog.

Transformeer je vaardigheden: Sluit je aan bij de top. In deze 1-daagse training in geavanceerde beïnvloeding en elicitatie technieken leer je reeds vrijgegeven inlichtingentactieken. Ontgrendel het geheim van gedragsmodificatie en beïnvloeding.

Stap in een nieuwe dimensie van communicatie en ontdek de kracht van geavanceerde gedragsmodificatie en elicitatie tijdens deze unieke 1-daagse training.

De training in elicitatie en geavanceerde beïnvloedingstechnieken is gericht op particuliere onderzoekers en is afkomstig uit de trainingsprogramma’s van de inlichtingendiensten en ondervragingsdienst van Amerika. De training biedt een unieke kans voor particuliere onderzoekers om te leren van de meest geavanceerde technieken voor het verkrijgen van informatie en het beïnvloeden van anderen. De deelnemers zullen theorie en praktijk leren door middel van interactieve lessen en oefeningen. De focus ligt op het verbeteren van onderzoek vaardigheden, communicatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Deze training is bedoeld voor particuliere onderzoekers die hun vaardigheden willen verbeteren en hun doelen op een effectieve en ethische manier willen bereiken. Wij laten je zien dat mensen allemaal op dezelfde manier “bedraad” zijn. En hier leren we je de geheimen om deze bedrading te hacken, om plaats te maken voor geavanceerde gedragsmodificatie.


De opleiding is volledig evidence based. We gebruiken een aanpak waardoor iedereen de principes die we aanbieden onmiddellijk zal begrijpen en toepassen.

 

De training bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Het ontkennen en identificeren van vrije wil

  • De fundering van beïnvloeding

  • Priming

  • Het beïnvloedingsmodel

  • Elicitatie, het uitlokken van reacties of het onttrekken van moeilijk verkrijgbare informatie

  • Geheime beïnvloedingstechnieken

  • Het ontcijferen van menselijk gedrag

Maximaliseer jezelf en maak een sprong vooruit! Download onze brochure, stel ons gerust een vraag of plan direct een training in. Optimaliseer samen jouw groei en succes.

INVESTERING
374,90 (EXCL. BTW)

 

bottom of page