top of page
Image by Vadim Bogulov

Frequently Asked Questions

Privacy Policy

Privacy Policy van het Penthouse Instituut:

Het Penthouse Instituut waardeert de privacy van haar gebruikers en neemt de bescherming van persoonlijke gegevens zeer serieus. In deze privacyverklaring beschrijven we welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we deze gegevens gebruiken en met wie we deze gegevens delen.

Persoonlijke gegevens die we verzamelen Wij verzamelen enkel persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze diensten en activiteiten. Deze gegevens omvatten onder meer naam, e-mailadres en eventuele andere contactgegevens.

Hoe we persoonlijke gegevens gebruiken:

Wij gebruiken persoonlijke gegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:

  • Het verlenen van toegang tot onze diensten en activiteiten

  • Het verbeteren van onze diensten en activiteiten

  • Het verzenden van informatie en updates over onze diensten en activiteiten

Met wie we persoonlijke gegevens delen:

Wij delen persoonlijke gegevens alleen met derden die nodig zijn voor de uitvoering van onze diensten en activiteiten. Dit omvat bijvoorbeeld technische dienstverleners die onze website onderhouden en beveiligen. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden voor commerciële doeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Beveiliging van persoonlijke gegevens:

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies of diefstal. Onze beveiligingsmaatregelen worden regelmatig geëvalueerd en bijgewerkt om te waarborgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.

Wijzigingen in deze privacyverklaring:


Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Vragen en feedback:

Voor vragen of feedback over onze privacyverklaring kunt u contact opnemen met ons via "contact" op onze website!

Wat is gedragsverandering?

Gedragsverandering in de context van beïnvloedingstrainingen gaat over het veranderen van het gedrag van de deelnemers om hun communicatieve en beïnvloedingsvaardigheden te verbeteren. Dit omvat het leren beter te begrijpen en te beïnvloeden van anderen, maar ook het verbeteren van eigen communicatieve en beïnvloedingsvaardigheden. Dit kan bijvoorbeeld door het aanleren van technieken om beter te luisteren, duidelijker te communiceren, en het verkrijgen van inzicht in non-verbale communicatie en overtuigingstechnieken.

Wat houdt de communicatietraining in?

De communicatietraining richt zich op het verbeteren van je communicatieve vaardigheden en gedragsverandering. Je zult geavanceerde technieken leren die je helpen om een expert te worden in het beïnvloeden van jezelf en anderen. De training bevat elementen zoals het verbeteren van luistervaardigheden, het versterken van duidelijke en effectieve communicatie, en het inzicht krijgen in non-verbale communicatie en overtuigingstechnieken. Het doel is om je te helpen communiceren met meer zelfvertrouwen en impact, zodat je beter in staat bent om te beïnvloeden en verbinding te maken met anderen.

Wat is non-verbale analyse?

Non-verbale analyse is de kunst om de interne toestand van een ander persoon te detecteren. Door non-verbale signalen van het limbisch systeem te benutten en te detecteren, kan je een nauwkeurige inschatting maken van het denkproces en de waarschijnlijkheid van bedrog.

Kan iedereen een expert in gedragsverandering worden?

Of iemand een expert in gedragsverandering wordt hangt af van verschillende factoren, waaronder motivatie, toewijding, en de aard van de persoonlijke uitdagingen die de deelnemer tegenkomt. Het Penthouse Instituut biedt geavanceerde trainingsprogramma's om mensen te helpen bij het verbeteren van hun communicatieve en beïnvloedingsvaardigheden, maar het is niet gegarandeerd dat iedereen een expert in gedragsverandering zal worden. Veel hangt af van de inzet en de persoonlijke aanpak van de deelnemer. Wel hanteren wij technieken uit de psychologie en neurowetenschap, die je in staat stellen om te focussen op de training, waardoor je efficiënter leert!

Is non-verbale analyse betrouwbaar?

Wij benaderen deze methodologie vanuit het standpunt van de evolutionaire en sociale psychologie. Ja, het is heel nauwkeurig. Nauwkeurig genoeg om te concluderen dat iemand liegt? Nee, maar het geeft ons een redelijk inzicht in het interne proces dat iemand doormaakt, omdat het limbisch systeem verantwoordelijk is voor de honderden non-verbale signalen.

Wat is hypnose?

Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld. Deze toestand noemt men ook wel  ‘trance’. In wezen is er geen verschil tussen dergelijke alledaagse trances en de hypnotische trance.
Hypnose is helemaal geen opzienbarend verschijnsel. Het maakt gebruik van ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen,vergelijkbaar met een dagdroom of een fantasie.
Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat hypnose een krachtig middel is in therapieën en bij hulpverlening.

Wat is de zwaartekracht-interactie van elke ster in ons sterrenstelsel en wat krijg je als je de opgetelde massa van elke ster in een straal van 100.000 lichtjaar daarbij op telt?

Het is moeilijk om een specifiek getal te geven voor de totale massa van alle sterren binnen een straal van 100.000 lichtjaar, aangezien dit afhankelijk is van veel factoren, waaronder onze onvolledige kennis van het sterrenstelsel en de precieze locatie en massa van veel van de sterren. Schattingen variëren sterk en kunnen afhankelijk zijn van de aangenomen parameters. Echter, aangezien ons Melkwegstelsel een massa heeft van ongeveer 100 miljard zonnen, zou de totale massa binnen deze regio waarschijnlijk in de triljoenen zonnenmassa's liggen.

Wat houd coaching in?

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de coachee ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Coaches helpen mensen bij het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven.

Kan ik een intakegesprek inplannen?

Natuurlijk, intakegesprekken zijn zelfs de eerste stap. Hier gaan we kijken waar aan gewerkt mag worden. Hier komen geen kosten bij kijken, en is dus volledig vrijblijvend! Ook kan dit tegenwoordig prima online plaatsvinden.

Hoe lang duurt een hypnose-sessie?

De duur van een sessie is gemiddeld 60 minuten. Met een eventuele uitloop van ca. 10 minuten.

Is hypnose gevaarlijk?

Hypnotherapie is een zeer veilige behandeling.

Natuurlijk is het niet vreemd dat sommige mensen bang zijn voor hypnose. Men gaat ervan uit dat de zelfcontrole verdwijnt. Fictie maakt het beeld van hypnose ook mysterieuzer.

Is groepscoaching ook mogelijk?

Groepscoaching is mogelijk. Bel ons voor de mogelijkheden!

Wat zijn de prijzen van de trainingen?

De prijzen zijn elke keer anders. Wij volgen een vrij uniek concept wat betreft de prijzen van de B2B trainingen. Wij hanteren vaste prijzen per groep, dus geen prijs per persoon. Hoe meer mensen deelnemen, hoe beter de prijs. Maar omdat de training elke keer anders zal zijn omdat het elke keer persoonlijk gesmeed wordt, kunnen de prijzen verschillen. Contacteer ons voor een prijsopgave.

Wat is HUMINT: Masterclass in gedragsverandering?

Deze training geeft inzicht in directe en autoritaire beïnvloedingstactieken, maar het behandelt ook passieve en geheime technieken. Wij leren jou hoe je lichaamstaal kan lezen als een expert zodat je altijd de voorsprong neemt in het gesprek.

Wat is jullie succes-rate met hypnose?

Uitgaande van de laatste 50 sessies:
90% van de mensen ervaart blijvende positieve verandering.

Krijg ik hypnose vergoed van mijn zorgverzekeraar?

Op dit moment nog niet.

Waar komt de naam Penthouse Instituut vandaan?

Grappige vraag! Nog afgezien van het feit dat Penthouses geweldig zijn, is een "Penthouse" eigenlijk een perfecte metafoor, voor ons meest kostbare stukje weefsel dat we ronddragen op de bovenste verdieping van ons lichaam. Namelijk onze hersenen.

CONTACT OPNEMEN

Vertel ons wat je zoekt!

Heb je een vraag die niet op deze website wordt beantwoord? Contacteer ons gerust! Wij zijn je graag van dienst!

Bedankt! Je bericht is goed ontvangen. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

bottom of page