breinlogo.png

Frequently Asked Questions

 

Wat is coaching?

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de coachee ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Coaches helpen mensen bij het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven.

Kan ik een intakegesprek inplannen?

Natuurlijk, intakegesprekken zijn zelfs de eerste stap. Hier gaan we kijken waar aan gewerkt mag worden. Hier komen geen kosten bij kijken, en is dus volledig vrijblijvend!

Wat is hypnose?

Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld. Deze toestand noemt men ook wel  ‘trance’. In wezen is er geen verschil tussen dergelijke alledaagse trances en de hypnotische trance.
Hypnose is helemaal geen opzienbarend verschijnsel. Het maakt gebruik van ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen,vergelijkbaar met een dagdroom of een fantasie.
Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat hypnose een krachtig middel is in therapieën en bij hulpverlening.

Hoe lang duurt een sessie?

De duur van een sessie is gemiddeld 60 minuten. Met een eventuele uitloop van ca. 10 minuten.

Is hypnose gevaarlijk?

Hypnose is niet sterk genoeg om gedrag compleet te beïnvloeden. Hypnotherapie is een zeer veilige behandeling.

Natuurlijk is het niet vreemd dat sommige mensen bang zijn voor hypnose. Men gaat ervan uit dat de zelfcontrole verdwijnt. Fictie maakt het beeld van hypnose ook mysterieuzer.

Is groepscoaching ook mogelijk?

Dit is tijdelijk niet mogelijk ivm. Covid-19.

Groepscoaching voor kinderen tot volwassenen is beide mogelijk. Door samen met anderen die dit ook ervaren aan de slag te gaan is er herkenning en steun. 

Wat zijn de prijzen?

De prijzen verschillen per dienst. 
115 EUR per uur voor een hypnosesessie & 95 EUR per uur voor coaching. Voor de B2B diensten kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen!