breinlogo.png

Afspraak maken

 

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

 
Staircase

Hypnose & Regressietherapie

115 EUR p/u

Hypnotherapie is een vorm van therapie die wordt gebruikt om het onderbewustzijn te her-programmeren. Wanneer je onder hypnose bent, komt je geest en lichaam in een verhoogde staat van leren, waardoor je vatbaarder wordt voor suggesties voor zelfverbetering of gedragsverandering. Vandaar is het niet raar dat velen hypnose beschrijven als een toestand van gerichte aandacht.

Chess Game

Coaching

95 EUR p/u

In de Griekse oudheid was stress al een bekend fenomeen. Geen wonder dat het in de digitale, snelle wereld van vandaag nog steeds een rol speelt. Bijna 25% van de Nederlandse bevolking krijgt of heeft te maken met stress. Werk is op de dag van vandaag de grootste veroorzaker van stress, wat zich uit in een burn-out. De hormoonhuishouding is namelijk verstoord, hersengebieden zijn ontregeld en soms zelfs beschadigd en verschillende systemen werken niet zoals normaal.
Wij begeleiden jou naar minder stress, meer energie en meer plezier in het leven!

Stock Market Chart

Verkoopspecialist - onbewuste processen

Prijs op aanvraag

Er speelt zich bijzonder veel af in het brein van de mens. De onbewuste processen regeren ons gedrag. Wat is de belangrijkste drijfveer achter een aankoop? Waarom kopen mensen producten die ze niet nodig hebben? Waar is deze keuze op gebaseerd? 
In deze 1-daagse training behandelen wij elk onbewust proces dat invloed heeft de verkoop van een dienst of product. Hypnose is een zeer krachtig hulpmiddel om verkoopprocessen ongekend te verbeteren!

picturemiltonmodel.png

Hypnosetechnieken in de verkoop

Prijs op aanvraag

Hier behandelen wij de raakvlakken van hypnose in de wereld van verkoop. Taalpatronen, N.L.P. gespreksstructuur en overtuigingstechnieken zullen hier behandeld worden. Na deze training zal je merken dat de enige limiet in een verkoopgesprek, de limiet is die jijzelf bepaalt.