top of page

Je verkoopvaardigheden door ontwikkelen? Jezelf als professional ontwikkelen met ons trainingsaanbod? Kijk dan niet verder. Ons trainingsaanbod is geschikt voor sales professionals, particuliere onderzoekers, CEO’s, en vrijwel alle andere leergierige professionals. Onze trainingen richten zich op de nieuwste methodes en technieken in het veld van beïnvloeden, non-verbale analyse & communicatie en gedragsverandering. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte ervaring? Of wil je deel uitmaken van een groep professionals die zich continu blijven ontwikkelen? Bekijk dan ons uitgebreide trainingsaanbod en maak je keuze vandaag nog.

Transformeer je vaardigheden: Sluit je aan bij de top. In deze 1-daagse training in geavanceerde beïnvloeding en elicitatie technieken leer je reeds vrijgegeven inlichtingentactieken. Ontgrendel het geheim van gedragsmodificatie en beïnvloeding.

Stap in een nieuwe dimensie van communicatie en ontdek de kracht van geavanceerde gedragsmodificatie en elicitatie tijdens deze unieke 1-daagse training.

De training in elicitatie en geavanceerde beïnvloedingstechnieken is voor iedereen die te maken krijgt met onderhandelingen, en is afkomstig uit de trainingsprogramma’s van de inlichtingendiensten en ondervragingsdienst van Amerika. Deze training biedt een unieke kans om te leren van de meest geavanceerde technieken voor het verkrijgen van informatie en het beïnvloeden van anderen. De deelnemers zullen theorie en praktijk leren door middel van interactieve lessen en oefeningen. De focus ligt op beïnvloeden en overtuigen, communicatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren en zijn doelen op een effectieve en ethische manier willen bereiken. Wij laten je zien dat mensen allemaal op dezelfde manier “bedraad” zijn. En hier leren we je de geheimen om deze bedrading te hacken, om plaats te maken voor geavanceerde gedragsmodificatie.


Versterk je vaardigheden met een training op maat en ontdek de kracht van gedragsverandering, sales & verkoop en leiderschap. Onze training zal je nooit vergeten en zal je helpen groeien als professional en als persoon. Ontdek hoe je succesvol kunt verkopen, onderhandelen en leiden door gedragsveranderingen te implementeren in je dagelijks werk. Ben je klaar voor een onvergetelijke transformatie? Boek nu onze unieke training op maat.

Til je communicatievaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde non-verbale analyse en communicatietraining. Deze training vertaalt de meest ingrijpende concepten uit de neurowetenschap en psychologie in begrijpelijke taal voor iedereen.

Ontdek de kracht van non-verbale communicatie met onze Non-Verbale Masterclass! Word een expert in geavanceerde analyse en communicatie en leer hoe je de onuitgesproken boodschappen in elke interactie kunt ontcijferen. Onze unieke benadering vertaalt complexe concepten naar gemakkelijk te begrijpen taal en onze ervaren trainers zorgen voor een informele en leerzame sfeer.

Onze training in geavanceerde non-verbale analyse en communicatie is bedoeld voor degene die op zoek is naar verdere verdieping in deze fascinerende en essentiële vaardigheden. Wij bieden je een unieke en intensieve ervaring die je nergens anders vindt. Wij zorgen voor het vertalen van complexe neurowetenschappelijke en psychologische aspecten naar een gemakkelijk begrijpelijke taal, zodat iedereen deze kennis direct begrijpt en kan toepassen.
Tijdens deze 1-daagse training leer je hoe je non-verbale signalen efficiënt en effectief kunt analyseren en hoe je deze kunt gebruiken om jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren en beter te begrijpen wat mensen echt zeggen en bedoelen.
Met deze training zal je een transformerende reis ondernemen naar een hoger niveau van begrip, en je vertrouwen en effectiviteit in communicatie en analyse zullen toenemen.

HUMINT- III: NeuroSales Mastery

Wil je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar technieken die je helpen om succesvolle deals te sluiten en je verkoopresultaten te maximaliseren? Dan is onze 1-daagse training in keiharde salestechnieken, ondersteund door de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, precies wat je nodig hebt!

Life throws many surprises at us, and while we cannot predict the outcome of any situation, we can take control of how we respond to certain situations. With my coaching sessions, you’ll learn about acceptance and how to exert your power of choice over whatever life may throw at you.

Mentaal Meesterschap: Het Elite Beïnvloedingsprotocol

Het Elite Beïnvloedingsprotocol. De plek waar alleen de elite van beïnvloeding en overtuigingstechnieken wordt toegelaten. Stap binnen in een wereld die slechts weinigen durven te betreden, waar geheimen worden onthuld die normaal gesproken alleen voorbehouden zijn aan G7-leden, top politici en inlichtingendiensten. Hier krijg je de kans om een meester te worden in de kunst van geavanceerde gedragsmodificatie.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan ons prestigieuze 12-maanden durende trainingsprogramma, dat bestaat uit maandelijkse intensieve sessies in de meest geavanceerde en exclusieve technieken van gedragsbeïnvloeding. Dit is geen gewone training, maar een transformerende ervaring die je vaardigheden naar ongekende hoogten zal tillen.


Dus bereid je voor om binnen te treden in het rijk van ongeëvenaarde invloed en overtuiging met "Mentaal Meesterschap: Het Elite Beïnvloedingsprotocol". Dit exclusieve, jaar durende trainingsprogramma is zorgvuldig ontworpen voor de selecte groep die zoekt naar buitengewone macht over menselijk gedrag.

Puttend uit de briljantie van 's werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van neurowetenschap, psychologie en gedragswetenschap, onthult dit programma de nauwgezet bewaakte geheimen die worden gebruikt door de elite kringen van macht. Je leert de technieken die worden toegepast door inlichtingendiensten en topstrategen, waardoor je gedachten, beslissingen en acties met ongekende precisie kunt beïnvloeden.

Binnen de grenzen van "Mentaal Meesterschap" verken je de diepten van het onderbewuste, meesterlijke taalgebruik en non-verbale communicatie. Ontketen het potentieel van jouw invloed terwijl je de complexe dynamiek van menselijke psychologie navigeert. Met "Het Elite Beïnvloedingsprotocol" als jouw gids zul je meesterschap verwerven over de verborgen krachten die menselijk gedrag sturen. Ervaar een transformerende reis die het alledaagse overstijgt, terwijl je opkomt als een ware beïnvloeder, in staat om bestemmingen vorm te geven en buitengewoon succes te behalen.

Sluit je aan bij de top, die de sleutels tot beïnvloeding bezitten en ontgrendel jouw pad naar grenzeloze mogelijkheden.


Omarm de kracht van "Mentale Meesterschap: Het Elite Beïnvloedingsprotocol" en bepaal jouw koers naar ongeëvenaard succes in een wereld waar beïnvloeding de ultieme valuta is.

bottom of page