top of page

Of het nu gaat om je persoonlijke leven of het zakelijke leven. Wij bieden jou de tools en handvatten om meer grip te krijgen op de pracht die wij het leven noemen. Ontdek de mogelijkheden nu.

De juiste keuze; er is meestal geen moment waarop je zeker weet wat de juiste beslissing is. Kies voor jezelf, ga ervoor!

Kies voor het beste, de toekomst is van jou!

Image by Milad Fakurian

Verandering begint met een gedachte!

Hieronder vindt u onze diensten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Scroll dan zeker naar beneden!

HUMINT- I: Masterclass in gedragsmodificatie

Transformeer je vaardigheden: Sluit je aan bij de top. In deze 1-daagse training in geavanceerde beïnvloeding en elicitatie technieken leer je reeds vrijgegeven inlichtingentactieken. Ontgrendel het geheim van gedragsmodificatie en beïnvloeding.

Stap in een nieuwe dimensie van communicatie en ontdek de kracht van geavanceerde gedragsmodificatie en elicitatie tijdens deze unieke 1-daagse training.

De training in elicitatie en geavanceerde beïnvloedingstechnieken is gericht op particuliere onderzoekers en is afkomstig uit de trainingsprogramma’s van de inlichtingendiensten en ondervragingsdienst van Amerika. De training biedt een unieke kans voor particuliere onderzoekers om te leren van de meest geavanceerde technieken voor het verkrijgen van informatie en het beïnvloeden van anderen. De deelnemers zullen theorie en praktijk leren door middel van interactieve lessen en oefeningen. De focus ligt op het verbeteren van onderzoek vaardigheden, communicatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Deze training is bedoeld voor particuliere onderzoekers die hun vaardigheden willen verbeteren en hun doelen op een effectieve en ethische manier willen bereiken. Wij laten je zien dat mensen allemaal op dezelfde manier “bedraad” zijn. En hier leren we je de geheimen om deze bedrading te hacken, om plaats te maken voor geavanceerde gedragsmodificatie.


De opleiding is volledig evidence based. We gebruiken een aanpak waardoor iedereen de principes die we aanbieden onmiddellijk zal begrijpen en toepassen.

HUMINT- II: Non-Verbale Masterclass

Verhoog je communicatievaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde non-verbale analyse en communicatietraining. Deze training vertaalt de meest ingrijpende concepten uit de neurowetenschap en psychologie in begrijpelijke taal voor iedereen.

Ontdek de kracht van non-verbale communicatie met onze Non-Verbale Masterclass! Word een expert in geavanceerde analyse en communicatie en leer hoe je de onuitgesproken boodschappen in elke interactie kunt ontcijferen. Onze unieke benadering vertaalt complexe concepten naar gemakkelijk te begrijpen taal en onze ervaren trainers zorgen voor een informele en leerzame sfeer.

Onze training in geavanceerde non-verbale analyse en communicatie is bedoeld voor degenen die op zoek is naar verdere verdieping in deze fascinerende en essentiële vaardigheden. Wij bieden je een unieke en intensieve ervaring die je nergens anders vindt. Wij zorgen voor het vertalen van complexe neurowetenschappelijke en psychologische aspecten naar een gemakkelijk begrijpelijke taal, zodat iedereen deze kennis direct begrijpt en kan toepassen.
Tijdens deze 1-daagse training leer je hoe je non-verbale signalen efficiënt en effectief kunt analyseren en hoe je deze kunt gebruiken om jouw communicatieve vaardigheden te verbeteren en beter te begrijpen wat mensen echt zeggen.
Met deze training zal je een transformerende reis ondernemen naar een hoger niveau van begrip, en je vertrouwen en effectiviteit in communicatie en analyse zullen toenemen.

Word deel van deze revolutionaire ervaring en meld je nu aan voor onze training in geavanceerde non-verbale analyse en communicatie.

HUMINT- III: NeuroSales Mastery

Wil je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar technieken die je helpen om succesvolle deals te sluiten en je verkoopresultaten te maximaliseren? Dan is onze 1-daagse training in keiharde salestechnieken, ondersteund door de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, precies wat je nodig hebt!

Til je communicatievaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde non-verbale analyse en communicatietraining. Deze training Ontketen je verkooppotentieel en domineer de markt met onze explosieve 1-daagse training in keiharde salestechnieken, versterkt door de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten. Bereid je voor op een meeslepende onderdompeling in de wereld van succesvol verkopen, waar we je voorzien van onmisbare strategieën en baanbrekende methoden om triomfantelijke deals te sluiten en je verkoopresultaten naar ongekende hoogten te stuwen.

Tijdens deze training krijg je de kans om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk te brengen. Laat je inspireren door stimulerende praktijkoefeningen en ontvang waardevolle feedback en begeleiding van doorgewinterde experts. Hierdoor verfijn je je technieken tot in de perfectie en ben je klaar om de verkooparena te betreden als een onverslaanbare krachtpatser.

Baan je een weg naar de top en maak van jezelf een onbetwiste kampioen in de wereld van verkoop. Investeer vandaag nog in je eigen succes met onze 1-daagse training in keiharde salestechnieken, ondersteund door de grensverleggende inzichten van de neurowetenschap. Schrijf je nu in en sta op het punt om alles te veroveren wat je verlangt.

Mentaal Meesterschap: Het Elite Beïnvloedingsprotocol

Het Eilte Beïnvloedingsprotocol. De plek w aar alleen de elite van beïnvloeding en overtuigingstechnieken wordt toegelaten. Stap binnen in een wereld die slechts weinigen durven te betreden, waar geheimen worden onthuld die normaal gesproken alleen voorbehouden zijn aan G7-leden, top politici en inlichtingendiensten. Hier krijg je de kans om een meester te worden in de kunst van geavanceerde gedragsmodificatie.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan ons prestigieuze 12-maanden durende trainingsprogramma, dat bestaat uit maandelijkse intensieve sessies in de meest geavanceerde en exclusieve technieken van gedragsbeïnvloeding. Dit is geen gewone training, maar een transformerende ervaring die je vaardigheden naar ongekende hoogten zal tillen.


Dus bereid je voor om binnen te treden in het rijk van ongeëvenaarde invloed en overtuiging met "Mentaal Meesterschap: Het Elite Beïnvloedingsprotocol". Dit exclusieve, jaar durende trainingsprogramma is zorgvuldig ontworpen voor de selecte groep die zoekt naar buitengewone macht over menselijk gedrag.

Puttend uit de briljantie van 's werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van neurowetenschap, psychologie en gedragswetenschap, onthult dit programma de nauwgezet bewaakte geheimen die worden gebruikt door de elite kringen van macht. Je leert de technieken die worden toegepast door inlichtingendiensten en topstrategen, waardoor je gedachten, beslissingen en acties met ongekende precisie kunt beïnvloeden.

Binnen de grenzen van "Mentaal Meesterschap" verken je de diepten van het onderbewuste, meesterlijke taalgebruik en non-verbale communicatie. Ontketen het potentieel van jouw invloed terwijl je de complexe dynamiek van menselijke psychologie navigeert.

Met "Het Elite Beïnvloedingsprotocol" als jouw gids zul je meesterschap verwerven over de verborgen krachten die menselijk gedrag sturen. Ervaar een transformerende reis die het alledaagse overstijgt, terwijl je opkomt als een ware beïnvloeder, in staat om bestemmingen vorm te geven en buitengewoon succes te behalen.

Sluit je aan bij de top, die de sleutels tot beïnvloeding bezitten en ontgrendel jouw pad naar grenzeloze mogelijkheden. Omarm de kracht van "Mentale Meesterschap: Het Elite Beïnvloedingsprotocol" en bepaal jouw koers naar ongeëvenaard succes in een wereld waar beïnvloeding de ultieme valuta is.

Buy Now

MindSport - NeuroLudit

Word een beter sporter met onze unieke en evidence-based aanpak van suggestie en hypnose. Onze aanpak richt zich op het optimaal benutten van jouw potentieel en is nog niet eerder toegepast in Nederland voor extreme sportoptimalisatie. Word de beste versie van jezelf met MindSport - NeuroLudit. Wees zelf de Expert in Gedragsverandering, op een manier waarvan je niet dacht dat het mogelijk was.
NeuroLudit is een programma dat gebruik maakt van de laatste ontdekkingen van de menselijke geest, om sportprestaties op spectaculaire wijze te verbeteren.

 

Hypnose

Hypnotherapie is een vorm van therapie die wordt gebruikt om het onderbewustzijn te her-programmeren. Wanneer je onder hypnose bent, komt je geest en lichaam in een verhoogde staat van leren, waardoor je vatbaarder wordt voor suggesties voor zelfverbetering of gedragsverandering. Vandaar is het niet raar dat velen hypnose beschrijven als een toestand van gerichte aandacht.

Weet je al wat je volgende stap is naar gedragsmodificatie, beïnvloeding en communicatie-expertise? Maak de verandering vandaag nog en klik op de knop om jouw reis te beginnen met onze trainingen. Laat je niet langer tegenhouden door gedragsbarrières en ontdek de kracht die binnen jou ligt.

bottom of page