Image by DeepMind
 

Onze missie

Onze missie kan niet volledig in één zin worden uitgelegd, maar als het moet, zou het als volgt gaan: "De grenzen verleggen van wat mogelijk is met menselijke gedragsbeïnvloeding en het vormen van gedragsresultaten".
Hier staan we als mensen. Allemaal een beetje gebroken en gebrekkig. Toch streven we naar grotere successen. En dat is volgens ons de ware aard van de mens. Grenzen overschrijden. 

Sinds het begin van het Penthouse Instituut hebben we een duidelijke visie. Deze visie is om de wereld de ware krachten te tonen die schuilen in het grijze en witte weefsel in jouw schedel. Er zijn een aantal elementen die onderzoekers nog niet hebben ontdekt. Wij geloven dat we met de juiste instelling bijna alles kunnen bereiken. En dit is onze filosofie. Wij zijn de scheppers. Jij bent de schepper!

Met een onaantastbaar verlangen om de medemens te begrijpen, voorzien wij mensen van onschatbare informatie over de werkelijke werking van het menselijk brein. Welke krachtigere eigenschap kun je ontwikkelen dan het begrijpen van het denkproces van een medemens? Het is een vraag die door iedereen anders wordt beantwoord. Maar het blijft een feit, dat we allemaal het gevoel hebben bij iets groters te horen. Wij bij Penthouse Instituut combineren neurowetenschap, psychologie en gedragswetenschap om voorspelbare resultaten voor jou te creëren.

Over wetenschap gesproken, de laatste keer dat wetenschappers probeerden onze dagelijkse gedachten te "tellen", kwamen ze uit op ongeveer 60.000 gedachten per dag. Begrijp je nu dat het een zeer complex proces is om het menselijk brein te begrijpen. Met veel trots kunnen we zeggen dat we aardig in de buurt kwamen, en met de toekomst die ons en u toebehoort, hebben we er alle vertrouwen in dat we in de komende jaren antwoorden zullen krijgen die nu nog niet beantwoord kunnen worden. 

Dames en heren, laat me de geweldige Shaughnessy citeren om onze levensfilosofie te delen:

"We are the music makers,
        And we are the dreamers of          dreams"