top of page
Ontwerp zonder titel (12).png

Klaar om de wereld te betreden?

Elke seconde komen er 4 baby's de nieuwe wereld binnen na een periode van 9 maanden in de baarmoeder.

Meer dan 7% van deze pasgeborenen groeide op in een baarmoeder waarin hun moeder sigaren rookte.

20% van de moeders ervoer veel stress tijdens de zwangerschap.

5% van hen dronk alcohol tijdens de zwangerschap.

Wereldwijd verliet ongeveer 9% van de vaders hun zwangere vrouw, wat de moeder nog meer stress bezorgde.

9% van de moeders gebruikte medicijnen tijdens de zwangerschap.

Meer dan 20% van deze moeders had obesitas.

7% leed aan anorexia of boulimia tijdens de zwangerschap.

2% leed aan virusinfecties tijdens de zwangerschap.

Oke, dus?

Dit is niet de volledige lijst. En het is niet mijn bedoeling om het werk van een moeder die een kind moet baren in een baarmoeder terwijl ze haar werk en taken uitvoert, te kleineren.

Dit is een reality check om je te laten zien welke fouten er elke seconde gebeuren!

 

Heeft het kind enige invloed op de keuzes die zijn of haar moeder maakt tijdens de periode in de baarmoeder? Nee, natuurlijk niet. Toch vergroten deze factoren de kans om met gebreken geboren te worden. Sommige klein, sommige ernstig. 1 op de 33 baby's wordt geboren met geestelijke of lichamelijke afwijkingen, meestal door de genoemde factoren of genetische afwijkingen.

 

Elke tien seconden wordt er een baby geboren met een slechte start. Eén zal ernstige ADD of ADHD ontwikkelen. Een ander heeft een grotere kans op schizofrenie. De volgende tien seconden wordt er één geboren met MPD. Tien seconden later wordt er één geboren met psychopathische neigingen.

Het enige wat wacht om het gedrag te triggeren, is een levensgebeurtenis die traumatisch genoeg is om te dissociëren, en dit creëert het defect dat in de baarmoeder werd geïnstalleerd, vanwege de keuzes van de moeder of een genetisch defect.


 

Simpel gezegd, die crimineel die het huis van een stel in brand stak toen ze sliepen? Hij "dacht" dat hij veilig in de baarmoeder lag toen zijn moeder een pakje sigaretten rookte en drie glazen Gin dronk tijdens de zwangerschap. Toen hij opgroeide? Hij was introvert, wat leidde tot pesten. Omdat hij gepest werd, besloot hij de handen ineen te slaan met zijn vijanden en creëerde hij zelf een pestpersoonlijkheid. Hij ontmoette mensen, raakte aan de drugs en begon drugs te verkopen. Ook had hij zelf drugs nodig om zijn mentale toestand onder controle te houden. Verder ontwikkelde hij meerdere stoornissen die hem naar psychiatrische hulp brachten. Hij weigerde, hij nam zijn medicijnen niet. Op een avond ging hij door het lint.

 

Niet goed praten wat hij deed. Maar was het zijn keuze?

Als je denkt: "Ja, maar hij had een keuze om dit of dat niet te doen!", ga dan alsjeblieft door naar de volgende fase. Genetica.

bottom of page