top of page

Opleidingscentrum

Trainingen van topklasse in menselijke vaardigheden om gedragsresultaten drastisch te beïnvloeden.

Onze Trainingen

Ontdek de kunst van effectieve overtuiging met Angelo Leinders.

Rapport, beïnvloeding, elicitatie en manipulatie.

Achter de schermen van de menselijke psyche: Angelo Leinders ontrafelt gedrag en beïnvloeding.

Het elektrische, chemische en genetische brein exploiteren.

Podcast-opname met Angelo Leinders, expert in gedragspsychologie en overtuigingstechnieken.

Het limbisch systeem ontcijferen.

Angelo Leinders in gesprek over de kracht van beïnvloeding in sales en gedragsverandering.

Gevorderde neurowetenschappelijke aanpak voor meer verkoop.

Beinvloeden overtuigen en sales en verkoop

Mentaal Meesterschap: Het Beïnvloedingsprotocol

Het toppunt van PI.

De training in social engineering is een intensieve cursus die deelnemers voorziet van diepgaande kennis en vaardigheden om de complexe wereld van sociale manipulatie te begrijpen en te bestrijden. Deelnemers leren de tactieken van social engineering herkennen, ontwikkelen beveiligingsbewustzijn en krijgen concrete tools om hun organisatie te beschermen tegen bedreigingen die voortkomen uit menselijke zwakheden. Deze training is essentieel om effectieve verdediging te bieden tegen cyberaanvallen die vertrouwen en menselijk gedrag benutten.

Transformeer je vaardigheden: Sluit je aan bij de top. In deze 1-daagse training in geavanceerde beïnvloeding en elicitatie technieken leer je reeds vrijgegeven inlichtingentactieken. Ontgrendel het geheim van gedragsmodificatie en beïnvloeding.


Til je communicatievaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 1-daagse geavanceerde non-verbale analyse en communicatietraining. Deze training vertaalt de meest ingrijpende concepten uit de neurowetenschap en evolutionaire en sociale psychologie in begrijpelijke taal voor iedereen. Non-verbale analyse opent de deur naar de wonderen van de stille taal.
 

Mastery programma's

Wil je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar technieken die je helpen om succesvolle deals te sluiten en je verkoopresultaten te maximaliseren? Dan is onze 1-daagse training in keiharde salestechnieken, ondersteund door de meest recente neurowetenschappelijke inzichten, precies wat je nodig hebt!

 

Het Elite Beïnvloedingsprotocol. De plek waar alleen de elite van beïnvloeding en overtuigingstechnieken wordt toegelaten. Stap binnen in een wereld die slechts weinigen durven te betreden, waar geheimen worden onthuld die normaal gesproken alleen voorbehouden zijn aan G7-leden, top politici en inlichtingendiensten. Hier krijg je de kans om een meester te worden in de kunst van geavanceerde gedragsmodificatie.

 

bottom of page